Ígértem, hogy beszámolok arról, hogy az olimpiára utazó csapatból, kinek mi a hobbija. Egy kicsit azért megbolondítom a helyzetet. Mindenkiről leírom, hogy mivel szereti tölteni a szabadidejét, de nem írom mellé a neveket. Lehetnek átfedések a játékosok között, hisz rengeteg időt töltenek együtt, és ez a szabadidős tevékenységeikre is hatással van.

Kezdjük az egyszerűbb részével, a nevekkel:

Szécsi Zoltán, Nagy Viktor, Varga Tamás, Varga Dénes, Varga Dániel, Hárai Balázs, Madaras Norbert, Kásás Tamás, Biros Péter, Szivós Márton, Steinmetz Ádám, Hosnyánszky Norbert, Kiss Gergely

És akkor az egyes játékosok hobbijai tömören:

 

1.)  .... elég változatos az érdeklődési köre. Szeret horgászni, pókerezni és moziba járni, de legszívesebben arról álmodozik, hogy egyszer majd elvonul a világ szeme elől, valahova vidékre. Imádja az állatokat és legújabb mániája, hogy lovat szeretne. A világ összes technikai dolga távol áll tőle, de improvizálásban behozhatatlan.

 

2.)  .... hobbija a tenisz. Igazából sok mindenben tehetséges, de amit sokan nem tudnak róla, az az, hogy iszonyatosan jól tud utánozni bárkit. Amikor az illető nem figyel, mögé oson, és elkezdi minden mozdulatát utánozni. Ez természetesen a vízben is igaz. Gyakran szándékosan úgy lő, ahogy a csapattársa szokott, és várja, mikor veszik már észre, hogy mit is csinál. Vannak jól begyakorolt tánclépései is, amiket igazán jól ad elő.

 

3.)  .... szereti a természetet és a vadászatot. Szeret a dolgok mögé látni, és az egyenes beszéd híve. Kedveli a finom borokat és a jó pálinkát.

 

4.)  .... az egyik kedvenc időtöltése a vitorlázás. Ettől függetlenül nehéz lenne olyan dolgot mondani neki, amit ne próbálna ki. Minden új dolog egy kihívás számára. Nem szeret a sor végére állni, és nem kér engedélyt, hogy elmondhassa a véleményét. Ettől függetlenül egy nagyon kedves ember.

 

5.)  .... egyértelmű hobbija a peca. Az utóbbi időben viszont rákapott a motorozásra is. Megmondom őszintén, soha nem gondoltam volna, hogy egyszer még motorral felszerelt, kétkerekű járgányra ül, mert ennél őt sokkal megfontoltabbnak tartottam. A megfontoltsága nem változott, mert szerencsére óvatos a motoron is, én meg szeretem a motorosokat.

 

6.)  .... szintén természetbarát. Szeret bringázni, habár a termete miatt kicsit furcsán néz ki rajta, de ezzel mindannyian így vagyunk. Tehát, ha úgy néz ki a téma, mintha egy  majom ülne a köszörűkövön, akkor lehet, hogy csak az egyik pólós bringázik. Ereje hatalmas, és ennél csak a szíve nagyobb. Testéről még egy terminátor szobrot is formáztak.

 

7.)  .... művész minden pillanatban. Az öltözködése kifinomult ízlésre vall, szereti a finom ételeket, és többnyire képekben örökíti meg gondolatait és a tovaszáguldó pillanatokat. Nyilatkozatai frappánsak.

 

8.)  .... a sebesség és a "kilinccsel előre" szerelmese, mellesleg mindent tud az autókról. A körülmények hirtelen változásaira pillanatok alatt képes reagálni, és mindig van a tarsolyában egy-egy váratlan húzás.

 

9.)  .... hobbija is a vízhez köti. Pár éve kezdett el búvárkodni, és ez mindent el is árul róla. Ez a sportág a megbízható emberek sportja. Sosem hagyja cserben a barátait, még egy rögtönzött buli alkalmával is kitart mellettük.

 

10.)   .... az egészséges és a tudatos táplálkozás megtestesítője. Mindene a vízilabda, és ennek megfelelően éli az életét. Régebben volt egy súlyos sérülése, amiből szerencsésen felépült, azóta maximálisan odafigyel a testi és lelki fittségére.

 

11.)   .... kicsit szétszórt, de őt ezért is szeretik olyan sokan. Szeret olvasni, egy könyvet akár többször is. Egyszer mellettem olvasott egy kb. 400 oldalas könyvet, és a felénél járt, amikor megszólalt, „basszus, én ezt már olvastam”. Tudom, hogy szereti a motorozást is, de az Olimpia előtt még a robogóját is eladta, biztos, ami biztos.

 

12.)   ..... szereti a sebességet és a tétre menő játékot. Nem riad vissza a kemény munkától, és ez meg is látszik az utóbbi években mutatott teljesítményén.

 

13.)   ..... egy csendes, híreket és a tőzsdét fürkésző ember. Jól informált, és minden témához érdemben hozzá tud szólni. Nehéz őt kibillenteni a nyugalmi állapotából.

 

Na, ki kicsoda?

Természetesen hamarosan küldöm a megoldást is. De addig tessék gondolkozni :)

A kép csak illusztráció.

Forrás: MTI